Laila Konstapel

Laila Konstapel, eigenaresse van Hadassa Wellness heeft in de zomer van 2017 de deuren van haar Wellness geopend. Na ruim 10 jaar ondernemerschap in haar andere bedrijf was Laila op zoek naar een nieuw avontuur!

In April 2017 heeft Laila haar diploma behaald bij MSP Leiden tot ontspanningsmasseur. En in februari 2019 heeft Laila haar certificaat behaald tot Schoonheidsspecialist. Laila is zichzelf blijven ontwikkelen met diverse cursussen als hamam behandeling & triggerpoint behandeling.

Met passie & plezier heeft Laila haar Wellness ingericht om een zo heerlijk mogelijke belevenis te creëren voor haar gasten.

Laila is geïnspireerd geraakt door diverse culturen in haar Wellness. Zo zijn er Indonesische bamboepalen, een Arabisch tapijt, Iraanse verlichting, Marokkaanse tajines & Turkse theeglazen verwerkt in de inrichting. Laila heeft een grote interesse in, en liefde voor allerlei culturen en hoopt dat iedereen uit elke cultuur zich welkom zal voelen in haar Wellness.

Hadassa is een Joodse naam en “Hadas” is een Hebreeuws woord en betekent Mirte. Een Mirte struik blijft altijd groen door weer en wind, kou en hitte en heeft prachtige witte bloemen.  In de tijd van de Bijbel was Hadassa de Joodse naam van Koningin Esther. Zij werd koningin na een intensieve schoonheidsbehandeling van twaalf maanden in het vrouwenverblijf van de koning. Zij werd behandeld met mirre-olie, balsem en andere schoonheidsproducten. Omdat Laila gelooft dat het goed is om momenten van rust & ontspanning in te bouwen, wellicht geen 12 maanden lang zoals koningin Esther, heeft Laila gekozen voor de naam Hadassa.

Laila hoopt u graag te verwelkomen in haar Wellness. Voor het maken van een afspraak kijkt u bij Informatie & Contact