Oxygen Therapie

Oxygen Therapie € 49,95 (kuur van 4x € 180,-)

Inhoud behandeling: Reinigen & scrubben van de huid, masker, hand & arm massage, gezicht en decolleté massage, toepassing oxygen therapie met hyaluronzuur, aanbrengen serum en dag/nachtcrème.

Oxygen-therapie is een combinatie van zuurstof en hoogwaardige serums. Met onze oxygen inject en oxygen spray technieken word er tussen de 95 en 98% pure zuurstof in de huid gedrukt waardoor ook hoogwaardige serums tot diep in de huid kunnen worden opgenomen.

Oxygen-therapie is een unieke ervaring die een onmiddellijk resultaat geeft dat u kunt zien én voelen.  Uw huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, de celvernieuwing en huidregeneratie gestimuleerd. Fijne lijntjes en onzuiverheden verminderen, uw huid voelt verjongd, stralend, gehydrateerd en fris.

Een Oxygen-therapie gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype. Het is de perfecte partner voor vele andere therapieën en versterkt het resultaat van behandelingen zoals Diamond Dermabrasie en Meso No needle therapie. Het aanzien van veel huidaandoeningen zoals acné, rosacea en littekens kan zichtbaar verbeterd worden.