Meso Therapie No Needle

Fotografie door Foto Wonders

No Needle Mesotherapie € 54,95 (kuur van 4x € 200,-)

Inhoud behandeling: Reinigen & scrubben van de huid, masker, hand & arm massage, gezicht en decolleté massage, toepassing no needle mesotherapie, aanbrengen serum en dag/nachtcrème.

Bij No needle Mesotherapie worden werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur in de huid gebracht met elektro-impulsen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de binding van water in de huid en de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine aanmaken en zo soepelheid en veerkracht aan de huid geven.

De No needle Mesotherapie is gebaseerd op het principe van elektro-impulsen (elektrophoratie), korte impulsen op cellen en weefsels. Deze elektro-impulsen werken in de ruimtes tussen de cellen en mobiliseren deze. Allereerst worden de verbonden celafvalstoffen in beweging gebracht, zodat de ruimtes tussen de cellen worden schoongemaakt.

Binnen een fractie van een seconde veranderen moleculen en ontstaat er een ultra kleine porie; de huid wordt meer doorlaatbaar en kan dus veel meer werkzame stoffen opnemen.