Diamond Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie € 54,95 (kuur van 4x € 200,-)

Inhoud behandeling: Reinigen & scrubben van de huid, toepassing microdermabrasie, masker, hand & arm massage, gezicht en decolleté massage, aanbrengen serum en dag/nachtcrème.

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Diamond Microdermabrasie is een niet-operatieve diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid, gelijktijdig zuigen we de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op.

Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. In kuurverband van enkele weken 1x per week of als losse behandeling. Diamond Microdermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van werkstoffen met producten die de huid nu beter kan opnemen. Hierdoor is een combinatie met Meso Therapie aan te bevelen.